• Laboratoria Przyszłości

• 29.11.2022
        • Pomoce zakupione w ramach programu Laboratoria Przyszłości uatrakcyjniają prowadzone w naszej szkole zajęcia. Na przykład na lekcji etyki uczniowie, po omówieniu problemu manipulacji w reklamach, a także po poznaniu różnych typów reklam, sami nakręcili własne krótkie dzieła telewizyjne.
          A na fizyce uczniowie z klasy 8 na lekcji o magnetyzmie wykonywali doświadczenia z magnesami w celu potwierdzenia wiedzy teoretycznej.
          #laboratoriaprzyszłości
          #laboratoriaprzyszlosci

• Kampania 19 DNI PRZECIWKO PRZEMOCY

• 29.11.2022
        • W ramach kampanii „19 dni przeciwko przemocy i krzywdzeniu dzieci i młodzieży” oraz z okazji Dnia Życzliwości i Pozdrowień obchodzonym 21 listopada, uczniowie na szkolnej gazetce mieli możliwość przekazania sobie miłych słów pod hasłem: „Słowa, które nie ranią, lecz wspomagają i dużo radości innym dają”.

• Nagłówek

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.