• Rekrutacja na rok szkolny 2023/2024

SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 7
           w MIKOŁOWIE

NA ROK SZKOLNY 2023/2024

Zgłoszenia kandydatów do klasy I zamieszkałych w obwodzie
          Szkoły Podstawowej nr 7 im. Kornela Makuszyńskiego w Mikołowie
           odbędą się
          od 1 lutego 2023r. do 15 lutego 2023r.

Druki można odebrać w sekretariacie szkoły

lub pobrać ze strony internetowej szkoły
           W ZAKŁADCE REKRUTACJA .

Dokumenty kandydatów prosimy składać:

• Laboratoria Przyszłości

• 30.01.2023
        • @LaboratoriaPrzyszlosci
          Dzięki zestawom konstrukcyjnym zakupionym w ramach Programu Laboratoria Przyszłości nauka matematyki jest dużo ciekawsza😁👍
          #laboratoriaprzyszłości
          #laboratoriaprzyszlosci

• Zapraszamy na koncert charytatywny !

• 08.01.2023
        • Serdecznie zapraszamy na CHARYTATYWNY KONCERT ŚWIĄTECZNY, który odbędzie się w czwartek 12 stycznia o godz. 18.30 w naszej szkole na sali gimnastycznej. Wstęp dla osób dorosłych- 10 zł, dla dzieci gratis:). Będzie możliwy zakup ciast i innych słodkości, kawy oraz herbaty. Wszelkie zebrane pieniądze zostaną przeznaczone na leczenie Olafa Oprządka- brata naszej uczennicy. Zapraszamy i prosimy o wsparcie.

• Koncert świąteczny w SP7

• 08.01.2023
        • 5 stycznia odbył się Szkolny koncert świąteczny, w którym uczniowie kl. I – VIII zaprezentowali swoje wokalne i taneczne talenty. Niespodzianką był występ nauczycieli nagrodzony gromkimi brawami:)

Dziękujemy nauczycielom i uczniom za przygotowanie wzruszającego koncertu.

• Nagłówek

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.