• Piknik sportowy z okazji DNIA DZIECKA

• 28.05.2023
        • Serdecznie zapraszamy na rodzinny piknik z okazji Dnia Dziecka, który odbędzie się w środę 31 maja 2023 r. od godz. 14.00 do 17.00.W programie m.in.: gry i zabawy ruchowe dla klas młodszych, rozgrywki sportowe dla klas IV – VIII, zawody lekkoatletyczne (bieg na 50 m, skok w dal), turniej siatkarski oraz piłki nożnej (mecze międzyklasowe), pokaz tańca, mody letniej, rozdanie nagród i dyplomów dla zwycięzców w rozgrywkach sportowych, pokaz strażacki, mecz siatkówki uczniów, rodziców i nauczycieli, karaoke, fotobudka, stanowisko z warkoczykami i tatuażami, wystawa prac dzieci.

• Nagłówek

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.